» NIEUWS «


Hier een verslag van de Carbagerun 2012: RTT-verslag
Incl. een fotoreportage hoe de jongens van team-RTT de jeep voorzien van belettering van deSticker.nl

Verder komt hier een reisverslag van de belevenissen van team RTT-Tilligte.

mvg, team deSticker.nl» REACTIES «

geplaatst op 27-6-2012 om 15:01

»Onze collectie bloemenstickers:
1294 verschillende bloemen in ons assortiment
Link:Bloemen 1:link:Bloemen 2:Decoratieve vinyl bloemstickers bij deSticker.nl

 Degenen die als zelfstandige een eigen zaak hebben en niet veel geld hebben voor marketing en reclame, maar toch nieuwe klanten willen werven om zo een hogere omzet te kunnen genereren.
Heel veel ondernemers weten niet van ons bestaan.
Daarom is het beter om niet te besparen op de reclame in uw etalage, winkel en op uw auto en deze te voorzien van vinylbelettering en reclamestickers.
Je hebt geen dure marketingbureau nodig, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken?
Geen probleem.
Ga gewoon naar www.desticker.nl en bestel hier uw reclameteksten en afbeeldingen.

Het eerste wat u zult merken is hoe winstgevend vinyl-belettering en reclame is.
Het enige wat u hoeft te doen is een keuze te maken uit ons zeer grote assoriment stickers met een keuze uit dertig kleuren en diverse afmetingen.
Type een tekst die u wenst. Selecteer het formaat van de letters, kies een lettertype, kleur en lettertype.
Dat is alles. Vandaag bestelen en binnen 5 werkdagen in huis.
mvg, team deSticker.nl
» REACTIES «

geplaatst op 17-6-2012 om 11:39

»
Opruimingsteksten voor een betere attentiewaarde: ALLES HALVE PRIJS


geplaatst op 17-6-2012 om 11:53

»

geplaatst op 17-6-2012 om 11:55

»


geplaatst op 17-6-2012 om 12:57

»
23 categorien en zoekresultaten mbt winkelteksten103 zoekresultaten Etalage en kortingstickers
EK2012 stickers bij deSticker.nl

De oranje-stickers bij deSticker.nl kunt u online zelf samenstellen. Ontwerp zelf uw eigen kreet voor op uw auto.
Diverse oranje leeuwen verkrijgbaar in alle afmetingen.Link: Assortiment Leeuw

link: leeuw
» REACTIES «

geplaatst op 5-6-2012 om 14:42

»
Diverse oranjekreten en teksten in belettering en stickers op deSticker.nl
Ontwerp hier zelf uw eigen oranjeslogan voor op uw auto of raam en steun het Nederlands Elftal op het EK2012 in de Oekraïne.
Link:  ONTWERP ZELF ONLINE UW ORANJE EK2012 STICKERSgeplaatst op 5-6-2012 om 14:55

»
Hier een paar voorzetjes van deSticker.nl
Link:Link:
Link:Of ontwerp zelf hier op onderstaande link uw eigen slogan / kreet op onze website:
LINK ZELF ONTWERPEN ORANJE STICKERS


geplaatst op 5-6-2012 om 16:16

»

geplaatst op 5-6-2012 om 16:22

»
Afbeeldingen per pagina oranje:
pagina 1
pagina 2
pagina 3
pagina 4 
VERSLAG TEAM MAATHUIS:
 
Over 1 week vertrekken wij naar Polen om daar deel te nemen aan de Oost Europa rally.
Tijdens deze 8-daagse rally gaan we proberen om van elke dag een kort verslag te maken.
Deze verslagen worden dan op de website www.maathuismotorsport.nl geplaatst.
de site heeft tevens een update gehad.
Zodra er een nieuw verslag op deze site staat, sturen wij een e-mail
Yvette zal hier voor zorgen.
We hebben jouw e-mailadres opgenomen in de lijst. Mocht je geen e-mail willen ontvangen, wil je het ons dan even laten weten.
Bijgaand het eerste verslag over de route en voorbereidingen en het verslag van afgelopen weekend staat online.» REACTIES «

geplaatst op 3-5-2012 om 10:57

»


geplaatst op 3-5-2012 om 10:58

»
Over 1 week is het zover, dan ga ik samen met Woudt als monteur, van start in de Oost Europa Rally.
Onze teamkleding, een rally jack en teamjas, is bijna gereed. Wat betreft de conditie zit het goed.
De afgelopen weken heb ik regelmatig motor gereden en uiteraard veel hardgelopen.
Dit blijf ik de komende weken nog vaak doen en op zondag 29 april rijd ik nog een 3 uurs enduro/cross in Bornebroek.
Na deze wedstrijd wordt de motor voorzien van een rallykit. Dit betekent dat de motor wordt voorzien van een tank van 15 liter, een steun waar mijn roadbook (Tripy) in past en we zetten massive binnenbanden op de motor, die moeten voorkomen dat ik onderweg een lekke band krijg.
Op donderdag 10 mei vertrekken we dan richting Zakopane in Polen.
Daar worden we vrijdag verwacht voor de motorkeuring.
Op zaterdag 12 mei gaat het avontuur beginnen! Onderstaand alvast een voorproefje van de route die we gaan afleggen.
We gaan proberen om jullie iedere dag op de hoogte te houden van onze avonturen tijdens de rally.
Sportieve groet,
Marc Maathuis & Woudt Nijhuis
geplaatst op 4-5-2012 om 13:31

»Dag, hier een foto met jullie logo


geplaatst op 10-5-2012 om 22:07

»
De motortank-stickers van Team Maathuis met
ons Logo erop...

geplaatst op 12-5-2012 om 9:32

»
We zijn er!
Donderdagavond 10 mei is het dan eindelijk zover! Nadat we overdag nog de laatste dingen hebben gedaan (laatste preparaties aan de motor, de nodige versnaperingen aanschaffen en de bus inpakken), vertrekken we, na een paar uurtjes slaap, om 22.00 uur. Na een rit van ruim 14 uur komen we vrijdagochtend om 12.15 uur aan in Zakopane. Om 16.00 uur wordt de motor gekeurd, daarna gaan we even slapen, want om 20.00 uur gaan we gezamenlijk eten. Daarna lekker naar bed, want morgen gaat de rally echt beginnen!
 


geplaatst op 13-5-2012 om 17:10

»
Dag 1 De kop is eraf! Vandaag de eerste rallydag. Na een goede nachtrust en een stevig ontbijt, stap ik rond acht uur op de motor voor de start van de Oost Europa rally. Vooraf ben ik een beetje gespannen, maar als ik de eerste kilometers heb gehad, is daar niks meer van te merken. De eerste 30km rijden we op asfalt door de mooie Tatra (gebergte) naar TCP1, hier is de start van de eerste special. Helaas kom ik van de verkeerde kant aanrijden bij deze proef, waardoor ik een straftijd van twee uur krijg. Dat is jammer, maar goed ik heb nog 7 dagen om dit weer in te halen en ik zal waarschijnlijk niet de enige zijn die dit overkomt. Bij deze special is navigeren belangrijker dan snelheid. De proef gaat goed. Daarna ga ik op weg naar TCP2. Dit is een mooie crossbaan, waar enkele serieuze klimmen en dalen in zitten. Ook deze proef gaat goed. De vervolgroute gaat door de beboste heuvels van het supermooie Slowakije, richting Hongarije. Na een stukje asfalt krijgen we hier mooie gravelwegen en rijden we door de wijngaarden van Tokaj, onze eindbestemming van vandaag. Daar kom ik tegen half vijf aan. Het is hier erg warm, 27 graden en daar gaan Woudt en ik maar eens mooi van genieten! Morgen verwachten ze slechter weer met regen, terwijl dan de langste etappe van de rally (400km) verreden wordt. Later op de avond hoor ik dat ik de cross special heb gewonnen, zowel van het Tripy klassement als ook overall. Dat is een leuke opsteker. Verder is er nog geen uitslag bekend. Morgen meer! Check ook de fotos voor mooie plaatjes die ik vandaag heb gemaakt!
http://www.maathuismotorsport.nl/index.php?p=f 


 


geplaatst op 14-5-2012 om 11:29

»
Dag 2 Regenachtig, maar genieten!
Als ik vanochtend op de motor stap, regent het al, dus de regenjas gaat aan en ik neem een paar extra handschoenen mee. De route van vandaag is ruim 400km, dus dat belooft wat. De special die we in Hongarije rijden bestaat uit veel zand. Na de special verlaten we Hongarije via mooie zandpaden en via een smalle grensovergang rijden we Roemenië in. Daar rijden we door een laag heuvelgebied met mooie gravelpaden, door dorpjes waar de tijd heeft stil gestaan. Als ik om half vier in Gilau aankom, ben ik de eerste. De temperatuur is een stuk minder aangenaam dan gisteren, namelijk 8 graden en het heeft de hele dag geregend. Nadat ik heb gedoucht, duurt het nog lang voordat ik het weer warm heb, maar het was weer een geweldig mooie dag! Ook Woudt vermaakt zich prima, hij heeft service-vrienden gemaakt. Helaas heb ik hem onderweg nog nergens gezien, maar dan hebben we ’s avonds genoeg te bespreken. Morgen meer, hopenlijk met beter weer.
Check de foto’s van vandaag!    geplaatst op 14-5-2012 om 11:31

»


geplaatst op 15-5-2012 om 8:43

»
Dag 3 Roemenie: Gisteravond laat hoor ik dat ik derde ben geworden zondag en dat is een prima resultaat. Vanmorgen begin ik om 08.02 uur aan de derde dag van de rally. De vorige twee dagen konden we rond 8 uur starten, maar nu krijg ik de avond van tevoren al een exacte starttijd door. De regenjas kan weer aan, want ook nu regent het weer. Na 80km rijden kom ik erachter waarom we een exacte starttijd krijgen, we rijden namelijk een special (proef) van 90km vanaf de start. Beetje jammer dat ik dit dan pas in de gaten heb, maar goed het is niet anders. Deze special loopt van een ruige vallei, via unieke bergdorpjes naar een eenzame bergrug. Alleen door goed te navigeren kom ik de bergrug over. Bij de fotos staat een foto die vlak na de special gemaakt is, ik had het op dat moment erg koud en het regende nog steeds dus vandaar dat vrolijke hoofd. Tijdcontroleproef 2 ligt weer in de bewoonde wereld. Een van de mooiste wegen in Roemenie brengt mij naar het tweede dagdeel. Lange paden door lage heuvels die bebouwd zijn met diverse gewassen. Echt een prachtroute met een geweldig slot door de bossen. Tegen vier uur kom ik aan in Tirgu Mures. De motor heeft redelijk wat geleden, maar dankzij Woudt staat ie er snel weer perfect bij….klaar voor de vierde dag!
geplaatst op 16-5-2012 om 8:45

»
Dag 4 Droog en adembenemend mooi
De organisatie omschrijft de dag van vandaag als bijltjesdag, dus ik ben benieuwd wat vandaag zal brengen. Er zit in ieder geval een special in van 80km en als ik bijna aan het eind ben van deze special, kom ik waarschijnlijk iets te dicht bij een afgelegen boerderij, want ik zie ineens 4 agressieve herdershonden op me afkomen. Als een van de honden wel erg dicht op mij af komt, til ik mijn been op en dat is maar goed ook, want hij bijt wel. Gelukkig wordt ik niet in mijn been gebeten, maar hij heeft wel mijn schakelpedaal te pakken. Doordat ik geen schakelpedaal heb, kan ik niet meer schakelen met nog 120km te gaan. Iets verderop stop ik om te sleutelen aan de motor en deze in de tweede versnelling te zetten en daar rijd ik de rest van de route mee verder. De route is trouwens adembenemend mooi! Af en toe stap ik af om even te genieten en een foto te maken. Tegen 15.00 uur kom ik aan in Carlibaba. Onderweg heb ik al contact gehad met Woudt over de schakelpedaal en als ik over de finish kom heeft hij er al eentje geregeld. We gaan dan ook direct aan het sleutelen. Het weer is vandaag trouwens prima, ca. 18 graden en droog. Morgen meer...
geplaatst op 17-5-2012 om 19:32

»
Dag 5 De skihelling 
Gisteravond laat hoorde ik dat ik, halverwege de rally, tweede sta in het klassement en dat is goed nieuws. Vandaag hebben we een korte route van 115km door het mooie Roemeense landschap. Bij vertrek s ochtends is het droog en mooi weer. We rijden langs de grens met de Oekraine en bij de beklimming van een van de bergen is het bij de beklimming droog en mooi weer, maar als ik bovenop de berg komt regent het pijpenstelen en het onweert en bliksemt. Ik rij op goed geluk verder, want schuilen is hier niet eenvoudig. Uiteindelijk kom ik ongeschonden bij de mega ski helling aan, waar we naar boven moeten klimmen. Er zijn twee checkpoints en als je de tweede haalt krijg je 30 punten extra. De eerste gaat goed, maar de tweede gaat iets minder. Na een mislukte poging waarbij ik de motor op me krijg en mijn knie verdraai, wil ik het nog 1 keer proberen, maar dan denk ik aan de wijze woorden van Woudt gisteravond. Wees nu morgen verstandig, want je moet nog drie dagen en je hebt er niks aan als de motor of jij in de kreukels ligt.  Ik stop dus en krijg daardoor wel minder punten dan mijn concurrent die op de eerste plaats staat, maar dat neem ik maar voor lief. Ik hoop dat het de komende drie dagen droog blijft, ben de regen nu wel een beetje zat. Morgen volgt een zware etappe waarbij navigeren belangrijk is, dus vandaag maar weer eens op tijd het nest in. Morgen meer…
geplaatst op 19-5-2012 om 9:29

»
Dag 6 Diskwalificatie Vandaag alweer de laatste dag in Roemenie. De regenjas kan direct weer aan en gaat ook de hele dag niet uit. Daarnaast is het ook nog koud, zo’n 8 graden. De route is afwisselend en de special zit, volgens de organisatie, aan het eind van de dag. Ik kom al om 13.00 uur aan bij de special en dat betekent dat ik 2 uur in de kou en regen moet wachten, want degene die de tijd op moet nemen is er pas vanaf 15.00 uur. Ik besluit, wellicht naief, zelf mijn tijd op te nemen en daarna door te rijden. Achteraf blijkt dit een foute beslissing, want de organisatie diskwalificeert mij en dat is jammer. Ik kan het klassement, met nog twee dagen te gaan, wel uit mijn hoofd zetten. Dus dan maar twee dagen genieten en hopen dat we eindelijk een keer goed weer krijgen. Morgen meer…geplaatst op 19-5-2012 om 9:32

»
Dag 7 Droog en supermooi!  Vandaag rijden we in drie landen, we vertrekken vanmorgen vanuit Petea in Roemenie, waarna we door Hongarije naar Slowakije rijden. Gisteravond heb ik met een mederijder, Jan Trip, overlegd dat we samen gaan rijden, want zijn navigatie werkt niet meer. De special van vandaag wordt er in verband met veiligheidsredenen uit gehaald, dus het wordt een relaxt dagje! Uiteraard moeten er wel weer genoeg kilometers (320km) gereden worden, maar daarvoor zijn we hier. Het is wel koud, maar droog (!) als we vertrekken en dat is al een mooi begin. Het blijft de hele dag droog en het zonnetje schijnt zelfs op veel plaatsen. We rijden veel over de zandpaden in Hongarije en dat is geweldig, genieten gewoon.! Onderweg stoppen we nog even om een hamburger met een koude cola te nemen en die smaakt goed. Tegen half vier komen we aan in het zonnige Roznava in Slowakije. Helaas is Woudt een beetje grieperig, dus dat wordt op tijd naar bed vanavond. Morgen de laatste 185km en dan gaan we weer richting Nederland.
geplaatst op 19-5-2012 om 9:33

»

geplaatst op 24-5-2012 om 8:50

»
Nieuwe fotos online De fotos die we onderweg hebben gemaakt, staan online. Een laatste verslag volgt zo spoedig mogelijk.
geplaatst op 30-5-2012 om 8:30

»
Sponsoren en supporters bedankt!  De Oost Europa Rally 2012 zit er weer op. Het was de eerste keer dat we van start gingen in een rally. Marc als rijder en Woudt als monteur. Vooraf zagen we het als een mooie uitdaging en dat is het ook geworden. We hebben veel gezien, meegemaakt en veel geleerd. Het was een mooi avontuur en een geweldige beleving! We hebben door veel verschillende gebieden en landen gereden (Polen, Roemenie, Slowakije en Hongarije). Ondanks dat het 6 van de 8 dagen heeft geregend, hebben we allebei genoten van de rally.
We hebben geprobeerd om jullie tijdens de rally zo goed mogelijk op de hoogte te houden met mooie fotos en verslagen. Mede dankzij Yvette is dat goed gelukt.
Wij zijn tevreden met het resultaat, alleen jammer van de diskwalificatie. Ik stond tot aan dag 6 op een mooie 2e plaats, maar door de diskwalificatie kon ik een goede eindklassering wel vergeten.
Wij willen alle sponsoren en supporters langs deze weg enorm bedanken voor de bijdrage, steun en interesse!
Wellicht komt er ooit nog een vervolg!
 
Sportieve groet,
Marc Maathuis & Woudt Nijhuis
P.s. alle fotos staan inmiddels onlineWe leggen de laatste hand aan onze vernieuwde stickerwebshop.
In 3 stappen online zelf uw reclamestickers ontwerpen en laten maken.
Te verkrijgen in 30 kleuren in alle soorten en maten bij deSticker.nl De DoeHetZelf stickerwebshop van Nederland.» REACTIES «

geplaatst op 30-4-2012 om 11:40

»

» REACTIES «

geplaatst op 30-4-2012 om 10:55

»


geplaatst op 30-4-2012 om 10:57

»
ORANJEKOORTS BIJ DESTICKER.nl
Alleen vandaag 30 procent korting op alle oranjestickers...
Lang leve de Koningin, hoera hoera hoera

2e deel verslag Team Maathuis:
Over drie weken vertrekken wij naar Polen om daar deel te nemen aan de Oost Europa rally.
Tijdens deze 8-daagse rally gaan we proberen om van elke dag een kort verslag te maken met foto,s.
Deze verslagen worden dan op de website www.maathuismotorsport.nl geplaatst. de website krijgt deze week nog een laatste update
zodat deze ook aktueel is.
Zodra er een nieuw verslag op deze site staat, sturen wij een e-mail.
onze PR vrouw Yvette zal zorgen dat jullie een mail krijgen al er een update is.
We hebben jouw e-mailadres opgenomen in de lijst. Mocht je geen e-mail willen ontvangen, wil je het ons dan even laten weten.

Bijgaand het eerste verslag over de route en voorbereidingen.
 
sportieve groet,

Marc Maathuis  & Woudt Nijhuis
» REACTIES «

geplaatst op 25-4-2012 om 9:04

»

geplaatst op 25-4-2012 om 9:05

»
Over drie weken is het zover, dan ga ik samen met Woudt als monteur, van start in de Oost Europa Rally. Onze teamkleding, een rally jack en teamjas, is bijna gereed. Wat betreft de conditie zit het goed. De afgelopen weken heb ik regelmatig motor gereden en uiteraard veel hardgelopen. Dit blijf ik de komende weken nog vaak doen en op zondag 29 april rijd ik nog een 3 uurs enduro/cross in Bornebroek. Na deze wedstrijd wordt de motor voorzien van een rallykit. Dit betekent dat de motor wordt voorzien van een tank van 15 liter, een steun waar mijn roadbook (Tripy) in past en we zetten massive binnenbanden op de motor, die moeten voorkomen dat ik onderweg een lekke band krijg. Op donderdag 10 mei vertrekken we dan richting Zakopane in Polen. Daar worden we vrijdag verwacht voor de motorkeuring. Op zaterdag 12 mei gaat het avontuur beginnen! Onderstaand alvast een voorproefje van de route die we gaan afleggen. We gaan proberen om jullie iedere dag op de hoogte te houden van onze avonturen tijdens de rally.

Sportieve groet,

Marc Maathuis
Woudt Nijhuis


geplaatst op 26-4-2012 om 9:13

»

Een kleine storing heeft tot het gevolg gehad dat er een tweetal dagen geen foto,s geupload konden worden.
Inmiddels werkt het weer naar behoren. 
Onze excuses. mvg, Team deSticker
Ontwerp motortank is klaar, team Maathuis is er klaar voor.
» REACTIES «

geplaatst op 29-4-2012 om 17:37

»
Hoe moet ik dit zien?


geplaatst op 30-4-2012 om 8:58

»
Dag, dit is een drukproef hoe de stickers op de tank komen van de crossmotor. De uiteindelijke foto komt nog van het einresultaat. mvg, team deSticker.nl1 2 3
STICKERS BESTELLEN?
KLIK HIER:
reclame

© 2011 deSticker.nl online stickers maken | leveringsvoorwaarden | overzicht | galerij | Webdesign: desticker.eu | onderdeel van desticker.nl/reclamesticker