» VRAGEN EN HANDIGE TIPS «

Goedemiddag Reclamesticker.eu,

Wat zijn uw contact gegevens/
Adres en telefoonnummer ?
Dat komt nl heel betrouwbaarder over

Met vriendelijke groet,
Thea Postma



» REACTIES «

geplaatst op 15-10-2014 om 11:22

»
Beste,

U kunt met al uw vragen terecht via de mail: info@desticker.nl

We zullen u dan spoedig berichten.

Mvg. Team Desticker.nl



geplaatst op 8-1-2016 om 14:11

»
hallo,


ik heb even een vraag.
zijn de auto stickers uv doorlatend of juist niet?


met vriendelijke groeten,
jan willem vd bent
jw_vd_bent@hotmail.com





Hallo 

Ik zoek een contact adres van jullie maar kan niks vinden ik heb namelijk ronde stickers nodig helemaal zwart met een doorsnee van 65 mm

Heb er 22 nodig.
Ze moeten op geverfd hout geplakt worden en er moet blanke lak overheen kunnen, lak op water basis

Kan dat bij jullie

Groetjes Carla


» REACTIES «

geplaatst op 12-5-2014 om 12:42

»
beste Carla,

u kunt uw info mailen naar info@desticker.nl

mvg desticker






Goedemiddag,
 
We wilde graag een aantal stickers bestellen maar de hoogte is telkens anders. We hebben een 6 tal borden gemaakt die aan 3 kanten bestickerd moet worden en waarvan de maten alle gelijk liggen. Hierop komen klantnamen te staan en het zo niet fraai zijn als de ene 127mm hoog is en de andere 169.
Graag jullie advies.



» REACTIES «

geplaatst op 24-1-2014 om 2:33

»
Beste,

Dat is momenteel inderdaad nog een lastige.
Een optie is om de tekstregels allemaal achter elkaar te typen.
Of indien u dit niet lukt, mag u altijd een mail sturen naar info@desticker.nl met de tekstregels, afmeting en kleur. Maken wij het wel visueel voor u.

Mvg, team deSticker



geplaatst op 30-7-2014 om 14:25

»
wtf






Hallo,
 
Ik wil 3 stickers bestellen met de naam van onze club voor op het voor raam, wat is hier de levertijd van, want eigenlijk moet ik ze voor aankomende zondag 16Sept ) binnen hebben als dat kan
 
Greetz Ron



» REACTIES «

geplaatst op 10-9-2012 om 19:30

»
Beste,

Als u ze vandaag besteld, is het vrijdag bij u in huis
mvg, team deSticker



geplaatst op 10-9-2012 om 19:32

»
Uiterlijk morgenmiddag voor 15 uur is ook nog mogelijk.




Geachte \'DeSticker.nl\',
Op jullie site ben ik \'Folie van de rol\'  tegengekomen, in de header staat: \'folie - Sticker - plakletters - vinyl - snijfolie - tekst - logo\', ik neem aan dat U hiermee snapt waarover ik het heb?
Ik heb hier totaal geen ervaring mee dus hierover een paar kleine vraagjes.
Wij willen de folie gebruiken om houten planken in te pakken. Deze planken zullen als tijdelijk barbedekking dienst doen. (We gebruiken de stickers zodat water en bier niet in de plank trekken maar juist worden afgestoten)
Als we de folie van de rol halen, plakt de onderzijde dan meteen, of moet er nog een strip vanaf gehaald worden o.i.d. kunnen jullie mij hier meer over vertellen?
Met vriendelijke groet



» REACTIES «

geplaatst op 6-8-2012 om 11:53

»
Beste,
Dank je wel voor de vraag en het gaat als volgt:
Folie op rol/maat is gewoon plakvinyl en een keuze uit 30 kleuren.
Er zit inderdaad een schutvel achter.
Dus je kunt eerst de vlakken positioneren alvorens je de schutvel verwijdert.
Afhankelijk welk soort achtergrond, is er hechting genoeg?
Dit kun je testen dmv een plakbandje te plakken op de gewenste achtergrond.
Als er genoeg hechting is, dan zal de folie ook hechten.
Mocht u nog meer vragen hebben, dan horen we het graag!
mvg, team desticker



geplaatst op 6-8-2012 om 14:10

»
Dit betekent dus dat ik de rol volledig uit zou kunnen rollen, om deze vervolgens in stukken
te snijden en daarna kan bevestigen zonder dat ze lijmlaag aangetast wordt?



geplaatst op 6-8-2012 om 14:19

»
Inderdaad. U kunt ze eerst op maat snijden en dan vervolgens plakken!
Op onze site kunt u elk gewenste lengte bestellen op 61cm hoog of op 122cm (zie keuzemenu/invoerveld waar u de strekkende meters kunt invullen).
Mocht u nog vragen hebben, horen wij het graag.
mvg, team desticker.nl






Hallo,
Ik wilde jullie nog mailen i.v.m. de volgende vraag.
De sticker van de hond wilde ik 1x in spiegelbeeld, maar krijg dat
schijnbaar niet voor elkaar...
De sticker wil ik nl. 2 x: 1x gewoon en 1x in spiegelbeeld.
Maar de site werkt niet goed met het aangeven daarvan.
Graag even een bevestiging, en dan rond ik de bestelling en de betaling af!
Groet en hoor het graag



» REACTIES «

geplaatst op 5-8-2012 om 19:38

»
Beste,
Dat is geen probleem.
We zijn trouwens druk mbezig met onze spiegelbeeld functie, zodat deze in de toekomst goed zal gaan werken. Onze excuses hiervoor.
Het volgende: U kunt gewoon uw bestelling plaatsen.
Na de betaling ontvang u een betalingsbevestiging met de bestelling.
Deze kunt u terug sturen met het verzoek welke u in spiegelbeeld zou willen hebben. De juiste ordernummer staat dan al in de header en zo weten wij dat deze bij uw bestelling zal horen.
We zijn uw bestelling graag tegemoet!!
Mvg, team deSticker





goedendag,
ik wil een raam sticker bij jullie ontwerpen, maar mijn vraag is:
of de sticker aan de binnenkant geplakt kan worden, of dat ik de tekst in spiegelbeeld moet bestellen het gaat om een naam
met vriendelijke groet, A. Bloem



» REACTIES «

geplaatst op 29-7-2012 om 15:37

»
Beste Anita,
Dank je wel voor je bericht.
We zijn druk bezig om een spiegelbeeld-functie in onze webshop te verwerken.
Bij sommige werkt deze al, alleen helaas nog niet bij de teksten en sommige andere plaatjes.
Hier zijn we nog druk mee bezig.
Maar het is zeker mogelijk!!
Het volgende: Plaats gewoon de bestelling zoals u het zou willen hebben.
Stuur vervolgens een extra mail naar bestellen@desticker.nl en vermeld hier svp welke u in spiegelbeeld zou willen hebben.
Deze kom ik dan vanzelf tegen en maak ik het zoals u het wenst!!
Bij vragen mag u altijd mailen.
hopelijk tot gauw en een vriendelijke groet,
Team deSticker





Goedenmorgen,
Een vraag over de afmetingen van een sticker.
Ik probeer deze aan te passen, maar dat lukt alleen met de breedte van de sticker.
De hoogte verandert dan ook, alleen niet in de afmeting die ik graag zou willen.
Ik wil een sticker met afmeting 1.74 x 0.19 Is dat mogelijk? De hoogte wordt automatisch 1.26 als ik 1.74 invoer.
Ik heb dit gedaan in het tabblad reclamebelettering.
Met vriendelijke groeten, D. Beekman



» REACTIES «

geplaatst op 10-7-2012 om 9:01

»
Beste,
Dat is vervelend voor je en we willen je graag helpen.
Alle afmetingen bij onz hebben alleen een breedte-invoer.
Automatisch krijg je dan een hoogte.
Je wens kunnen we wel realiseren, maar dit kan niet via de webshop.
Het volgende wat je dan kunt doen is: Voer de: aantallen, kleuren en gewenste breedte in zover je kunt.
Kopieer dan de "complete" adresbalk bovenin je browser (dus:
http://www.desticker.nl/ plus de rest) en mail deze naar bestellen@desticker.nl met de gewenste afmetingen.
Dan zullen we het hier aanpassen voor je!
Mocht je hierover nog vragen hebben, mag je altijd weer mailen!!
mvg, team deSticker.nl




geplaatst op 13-7-2012 om 8:37

»
Fijn als het dan toch zou kunnen.
De maat van de sticker zou ik graag   1.74 x 0.19   willen hebben als dat kan, met standaardfolie. Achtergrond wit.
Het liefst zou ik de tekst gecentreerd hebben en dan over een lengte van 1.50, zodat er aan beide kanten een "leeg" stukje is. Als dat niet kan, dan gewoon over de hele lengte.




geplaatst op 13-7-2012 om 8:39

»
Beste,
Wij zullen u zo een link sturen met alle gegevens.
mvg, team deSticker.nl





Beste,
Ik sta op het punt om een sticker te bestellen voor de naam op mijn boot.
Graag wil ik weten wat de kwaliteit i s van de stickers. Gaat deze verkleuren etc?
 
Graag jullie reactie.
Gr. Joep



» REACTIES «

geplaatst op 4-7-2012 om 11:34

»
Folie is altijd onderhevig aan verkleuring.
Alles is onderhevig aan een verkleuring (behalve blank glas).
De folie die wij aanbieden zitten allemaal een UV-block in.
Dus dit vertraagt de verkleuring.
De normale folie voor vlakke toepassingen is 5 tot 7 jaars en de gegoten tot een jaar of tien.
Ervaring uit de praktijk (19 jaar ervaring) is dat als men een goede kwaliteit folie gebruikt je er erg lang plezier van kunt hebben.
Nadeel op een boot is dat deze erg vaak in het water ligt en er altijd erg veel zon aanwezig is.
Wij van deSticker.nl raden dan ook de gegoten folie aan bij bootstickers.
Mvg, team deSticker.nl






Beste sticker.nl
Ik heb deuren waar ik stickers op zou willen plakken voor de kinderkamers. Zijn deze deuren geschikt?
mvg Egbert



» REACTIES «

geplaatst op 16-6-2012 om 15:48

»





geplaatst op 16-6-2012 om 15:49

»
Dit is geen probleem. De deuren zijn gelakt en heb je dus een goede hechting. Alleen zou ik wel de pas de stickers gaan monteren als de verbouwing erop zit en de deuren zijn gemonteerd. Wel voor het plakken de ondergrond goed stofvrij maken en ontvetten.
deSticker.nl




geplaatst op 16-6-2012 om 15:51

»
Bedankt voor de zeer snelle reactie.
Als ik alles klaar heb zal ik de stickers bestellen en jullie een foto mailen. bedankt.




1 2 3
STICKERS BESTELLEN?
KLIK HIER:
reclame

© 2011 deSticker.nl online stickers maken | leveringsvoorwaarden | overzicht | galerij | Webdesign: desticker.eu | onderdeel van desticker.nl/reclamesticker